Grønnegade 15,

3400 Hillerød.

Telefon 72 32 68 20

 

 

 

  • Hjem

Vigtig information

september 2020 Vigtig Information for nye og gamle medlemmer. Tryk på 'Læs mere' herunder for at se oversigten

  Business mand og udråbstegn

 

Formanden siger
Vi sætter fokus på udendørsmotion.
Det har bestemt ikke været nødvendigt at drage sydpå for at få del i solens stråler.
August har i den grad været præget at varme og sol, hvilket vi har nydt godt af under egne himmelstrøg. Ind imellem har jeg dog hørt nogen sige ”pyyhhh hvor er det dog varmt – men det må vi jo ikke klage over”. Hvad vi heller ikke må klage over, er at vi nu atter er ved at finde tilbage til det GrønnegadeCenter miljø, vi alle sætter så stor pris på.
Vel er der stadig meget der ikke er som før COVID – 19, men ved fælles hjælp er vi nu ved at skabe rammerne om en hverdag i centret, der er til at have med at gøre.
Langt de fleste aktiviteter er nu i gang, men stadig er der hold, der må afvente opstart. Det er vi rigtig kede af, men vi går ikke på kompromis med de retningslinjer, der udsendes fra myn-dighederne.
Rigtig meget er blevet aflyst siden COVID-19 kom på banen, blandt andet mange motionsaktiviteter. Sjovt nok forholder det sig sådan at man i folkemunde er begyndt at tale om, at man har fået en såkaldt Corona mave, hvilket vist nok er ensbetydende med, at man har taget et par kilo eller mere på.
Det vil vi gerne gøre noget ved, for samtidig med etablering af Coronamaven, er mange også kommet ud af form og den går ikke i vores målgruppe.
Sundhedsudvalget har derfor taget initiativ til at sætte fokus på nogle af de aktiviteter der foregår på GrønnegadeCentrets udendørsarealer tirsdag den 15. sep. kl. 10.00 - 12.00. Læs annoncen andet sted i septemberbladet. Ud over de omtalte udendørs aktiviteter er der tillige gang i cykelholdet, fodbold på Selskov Stadion, stavgang og selvfølgelig alle indendørs motionsaktiviteter der kan ses i aktivitetsoversigten.
Erik Ingerslev

                                                                                                                                                                                                                                             

Nyt fra centerleder

Lykken var, at få lov til at åbne GrønnegadeCentret igen. At mærke liv, stemning og igen se arbejdsomme frivillige i huset. Med kort varsel stillede flere tovholdere op med deres aktivitet og var med til at skabe gensynsglæde hos medlemmerne. Bestyrelsen har på skift været i huset, for at hjælpe til med praktiske gøremål. Vi ansatte har alle tilpasset os situationen og haft meget anderledes opgaver. Samarbejdet med Hillerød Kommune har aldrig været mere nærværende end i denne periode.

 

Tak til jer alle for støtte og opbakning til genåbning af Grøn-negadeCentret. Vi passer rigtig godt på hinanden med forsigtig-hedsprincippet og derfor er 2 meters afstanden og 1 person pr. 4 m2 stadig aktuel. Lad os sammen ønske, at vi kan fortsætte med at åbne op for mere og flere. Det vil i hvert fald være det, vores efterår kommer til at bære præg af, om vi kan.
Ligesom mange af jer andre, har jeg selv holdt en anderledes sommerferie i år, men ferien har jeg nydt og arbejdet med ny garage. Jeg har været meget ude at spise og på ture på Sjælland og været sammen med alle mine børn og børnebørn. Jeg er mormor og bedste til 6 børnebørn og skal til januar være bedste til tvillinger – 2 piger. Så Corona-tiden har også gjort noget godt, ligesom dette ordsprog jo er meget aktuelt: ”Elsk mens du tør det - Lev mens du gør det”
Rigtig god august til jer alle.


De bedste hilsner
Anette Høyer
Centerleder                 

Der er kommet nye regler omkring billedsamtykke.  

Med de nye regler, må vi gerne tage oversigtsbilleder, hvor man kan genkende ansigter uden samtykke (f.eks. billeder fra nytårskur eller frivilligfest). Tager man portrætbilleder, eller det der minder om det kræver det stadig samtykke.
Anette Høyer

Udmeldelse af GrønnegadeCentret 2020.

Et medlemskab i GrønnegadeCentret løber for et kalenderår. Udmeldelse skal foretages senest januar i det kommende år og skal ske ved henvendelse i centrets reception. Her vil receptionen sørge for det praktiske. Udmeldelse gælder fra næste kalenderår, dvs. at man ikke får sine penge retur, hvis man udmelder sig i indeværende kalenderår.
Anette Høyer

Skylle-tørre toiletter

I forbindelse med et velfærdsteknologisk projekt i Hillerød Kommune

har vi fået etableret nye skylle-tørre toiletter.

De er nemme at bruge og fungerer som elektronisk toiletpapir.

Du kan dog stadigvæk benyttet toilettet, som du plejer, hvis du ikke ønsker at bruge den nye funktion. Mere information hænger på toilettet og du er velkommen til at kontakte June eller Yvonne.

Askebæger

Efter ønske fra Tovholderne har vi flyttet askebægeret ved hovedindgangen.

Det er uhensigtsmæssigt at der står folk og blokerer foran indgangen.

Askebægeret er sat på væggen ved cykelstativet.

Vi håber, at alle jer der kommer på cykel, stadigvæk kan finde en plads,

samtidig med at folk kan komme til askebægeret.

Ellers henviser vi til askebægeret på udeområdet ved cafeen.

Der er begyndt at blive uddelt parkeringsbøder,

hvis ikke regler overholdes ved parkering 

på Grønneager

Billede af nyt skilt ved parkering ude foran hovedindgang.

Samme skilt er opsat på parkering ved indgang til Yvonne og Junes kontor.

Nyt om Parkering

Driftschef i KAB / Frederiksborg Boligselskab Børge Frisbæk har orienteret GrønnegadeCentret om, at der vil blive etableret P-kontrol på de 8 pladser centret låner ad Grønneager. 
Ordningen blev etableret på initiativ af Bestyrelsen i Boligforeningen, hvorunder Grønneager hører. Baggrunden er, at man vil sikre bebyggelsens beboere P-plads i forbindelse med deres bolig.
Det bliver Cityparkering, der står for kontrollen. 
For at undgå parkeringsbøde ved at benytte en af de 8 pladser, som med skiltning markerer at GrønnegadeCentrets brugere kan benytte disse pladser, skal bilens registreringsnummer ved parkeringens start skrives på en skærm i receptionen.
Det anbefales, at de 8 pladser kun benyttes af de brugere, som planlægger ophold i centret i 4 timer ad gangen eller mere!!
Ordningen er iværksat fra den. 1. juli 2018. 
                                                                                                                                                                                  Centerbestyrelsen Hans Rosenkvist

 

 

 

Udskriv Email