Skip to main content

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1. den 02.september 2021

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1, 02.09.2021

 

Tilstede: Erik Ingerslev, Lone Nielsen, Lene Tronier, Anette Høyer, Lauritz Ehlers, Lise Lotte Strange, Alice Olsen, Kirsten Larsen, Grete Holmer, Birgit Vejby (Ældrerådet) og Else Flydal (referent)

  1. EI: Præsentation af dagsordenen og velkomst til nye medlemmer af bestyrelsen
  2. EI: diverse rettelser til referatet fra møde nr. 16 til , som herefter er godkendt. AD retter og EI sender til redaktionen.
  3. Formanden EI informerer:
    Den nyligt overståede Generalforsamlingen gik godt. Forslag om udbygning af værkstedet vil EI drøfte med Christian Blaase. EI hører Niels Lang om yderligere udbygningstegninger for baderum og byggeprojektet skal på dagsordenen næste møde.
    EI sender info om ny bestyrelse til lokalpressen.
    Kommunens informationsmøde for 75-årige bliver fortsat afholdt i GC v/Birgitte Lynge
    Informationsmøde for tilflyttere til kommunen afholdt på biblioteket.
    +1 arrangementer på Klaverfabrikken dvs. koncerter hvor man køber en billet og får en ekstra billet med til en ven, Klaverfabrikken spørger om samarbejde med GC, men AH svarer dem, at vi ikke har mulighed for at være med lige nu, pga. alle de arrangementer som GC selv står for i dette efterår.
    CFSA: Center for frivilligt socialt arbejde afholder online webinar fx Giv jeres frivillige en god genstart i foreningen eller Forstå frivilliges motivation. Yderligere information sendes ud.
    Havefest m/1000 lanterner i Frivilligcentret, afholdes på Frivilligdagen 24.09.21.
    Tovholderfest 11.09.21 planlægges.
    Værtsskabskurser 29.10.21 og 12.11.21, afholdes kl. 9-16 begge dage samme indhold. Ældresagens debatkort gode at bruge på kurset. LLS, LE og EI arrangerer.
  4. Orientering fra udvalg:
    AO: orienterer fra Forretningsudvalget om afholdte arrangementer og overskud herfra.
    GC er tilmeldt Danske Seniorer, uklart hvordan husets brugere kan benytte medlemskabet. EI undersøger det.
    LLS: Informationsudvalget. Alle billeder skal sendes til billedarkiv ved Jens Jørgen Larsen. JJL skal sende besked til redaktionen når der kommer nye billeder. Alle indlæg skal sendes til redaktionen som så redigerer og sender videre til receptionen, for at sikre at alt kun udkommer i én version. Tekster til hjemmesiden sendes ligeledes til redaktionen. Redaktionen indfører åben kontortid mandag kl. 12-13, hvor man er velkommen med sine eventuelle spørgsmål.
    LE: Oplysningsudvalget. Aftaler med efterårets kunstnere er på plads. Vi trækker store veksler på vores teknikere, og må evt. bruge folk udefra. Kun én filmforevisning med filmen Druk er planlagt idet der er så mange andre arrangementer i huset resten af året.
    LN: Ydre og indre miljø. Der er meget ukrudt overalt, og ingen frivillige der står i kø for at tage den opgave. Bestyrelsen planlægger selv at tage fat så det bliver pænt til Åbent Hus.
    LN kontakter Vej og Park ang. afmærkninger og skilte der ikke kan ses pga. hækken. AIR hockey bliver ikke brugt, AH sørger for returnering.
    EI: Sundhedsudvalget har to kurser arrangeret i efteråret.
    KL Arrangementsudvalget. Danmarksturen er i gang pt. De to sejlture og turen til Bakken gik ligeledes godt. Problemer med at få informationer i bladet.
    Hvor mange blade må man tage med til udlevering? Svar: God reklame, så tag endelig blade med og udlever, evt. må der trykkes nogle flere blade. Der skal igen lægges blade på biblioteket (LLS). EI vil cykle op i Centrum og dele blade ud sammen med AO og KL 16.09.
    Køreplan for Åbent Hus 18.09. gennemgås, annonce i 08.09.
    BV: Ældrerådet. Skal holde orienteringsmøde i forbindelse med valget. Trist at annoncen ikke er kommet med i bladet, men det står i Hillerød Posten. Ældrerådet er inviteret til kaffemøde med Astrid Krag.
  5. Fordeling af udvalg:
    Forretningsudvalg EI
    Arrangementsudvalg KL
    Oplysningsudvalg LE
    Informationsudvalg LLS
    Sundhedsudvalg GH
    Økonomi og fondsudvalg AO
    Udvalg for ydre og indre miljø LN
    Aktivitetsudvalg AD
    Udvalg for daglig drift LT
    Teknikudvalg EI
    Kommissorier for de tre sidstnævnte udvalg som er nye, uddeles til udvalgsformændene.
  6. Ensomhedspuljen:
    Der er stadig ledige billetter til de fleste arrangementer og stor mangel på Frivilligværter til næsten alle arrangementer. Værter tydeligt i tvivl om deres opgaver i forhold til fx modtagelse af deres gæst. God idé at have Huskelisten som AH har sendt ud, med. EI beder om et opslag på opslagstavlen så man kan se hvor der mangler Frivilligværter.
  7. Orientering fra AH. Økonomi fra 1. halvår 2021 vedlagt dagsordenen. AH har søgt kommunen om flere penge pga. corona, hvor mange indtægter fx fra caféen mangler. Der er kommet 72 nye medlemmer i år.
    Husk at få navn og tlf. nr. på de nye gæster som vil lade sig interviewe til bladet om deres oplevelse, og send til Else.
    ingen begrænsninger i antal billeder som det enkelte medlem ønsker at lægge i Facebookgruppen.
  8. Intet ad hoc ønske.
  9. Løbende sager Huskelisten blev ikke nået
  10. Ordet frit
  11. Mødeevaluering ikke nået.
  12. Næste møde nr. 2 torsdag 07.10.2021
    Praktisk opgave - bestille catering og vælge sang - indtil næste GF:
    Oktober EI
    November AD
    December ikke møde
    Januar LE
    Februar KL
    Marts LLS
    April EF
    Maj GH
    Juni LT
    Juli ikke møde
Tilbage til toppen