Skip to main content

Bestyrelsesmøde nr. 5 torsdag d. 4. aug. 2022

Referat

Tilstede: Erik Ingerslev (EI), Hans-Christian Jacobsen (HC), Alice Olesen (AO), Annette Deleuran (AD), Lone Nielsen (LN), Lauritz Ehlers (LE), Kirsten Larsen (KL), Anette Høyer (AH), Lene Tronier (LT), Grete Holmer (GH) og Else Flydal (EF) referent

 

1.    Præsentation af dagsorden.

 

  1. Referat fra møde 4 godkendt.

 

  1. Formanden informerer:


Kulturnat: Der har været holdt planlæggende møde, vores indslag er at vi kører med cyklen op i byen og deler kaffe/kage billetter (hvorpå også husets åbningstid skal fremgå) og foldere samt reklame for Åbent Hus. Der gives gratis medlemskab året ud til nye medlemmer. EI kører cyklen, AO, AD og LE deltager ml. kl. 16 og 20 den 9.09.22.

Repair caféen i gang igen.

Budgetudvalget har haft møde. Meget komplekst at finde ud af differentieret betaling for medlemmer og ikke medlemmer. I huset er der mange små ”cigarkasser” med økonomi for det enkelte hold, det ønsker vi ikke at fratage dem, men der må blive klarhed om hvad der findes, og regnskabspraksis skal lovliggøres iht. bilag. Referat fra 1. budgetmøde er sendt ud.

Strategimøde 25.08.22 kl. 9-13. Emner til mødet bedes snarest sendt til LT som sammen med EI vil lave en dagsorden. Det skal bl.a. handle om bestyrelsens rolle og modtagelse af nye bestyrelsesmedlemmer.

4. Orientering fra Udvalg:

Teknikudvalget ved Preben Jørgensen viste den nylavede video med instruks til lydanlægget (ligger på hjemmesiden).
Vigtigt at udfylde blanket/tjekliste når fx foredragsholder hyres så vi ved hvad foredragsholderen kommer med: computer, USB-stik eller hvad og hvad foredragsholder har brug for.
Vagtplan for teknik kommer, så opgaven fordeles og vi ikke altid ringer til den samme mand.

LN: Forslag ang. pavillon modtaget fra Niels Lang. Vedligeholdelsesudvalget tager stilling til videre.

HC: Kun få hold har indtil videre meldt tilbage ang. Åbent Hus

AD: Billedarkivet er tilgængeligt nu. Hjemmesiden skal opdateres, der er krav fra Hillerød Kommune der skal opfyldes, og vi skal sikre at gældende lovkrav overholdes. Det kommer til at koste 15.000 kr. som bestyrelsen siger ja til. Hjemmesiden kan lægges ind under Hillerød Kommunes hjemmeside - så klares opdateringer der og det er gratis; men så vil vi ikke selv skrive på siden, men kun komme med indlæg som en medarbejder i kommunen så lægger ind, derfor vil vi fortsætte med vores egen hjemmeside. Nyhedsbrevet er bundet op på hjemmesiden så det er også tvivlsomt om den kan fortsætte hvis hjemmesiden lægges ind under kommunens hjemmeside.
Husordenen revides, skal på dagsordenen næste møde.

AO: Nordeafonden har givet 8.750 kr. til ÅH mod at det nævnes ved arrangementet. Sparekassen Sjælland har givet 16.000 kr. til frivillig/tovholderfest 2023 og Velux er søgt 50.000 kr. til foredrag i 2023. Alle annoncesider i bladet er solgt. Nye spot til Anemone indkøbes for 9.000 kr.

KL: 3 dage til Bornholm i september er arrangeret. Snak om at arrangør selvfølgelig ikke skal betale for sin egen tur, da de er hjælpere under hele turen. Højskolerne vil ikke give fripladser til hjælperen, så beløbet må lægges på deltagernes betaling fx sammen med transportudgifterne.
Festlig fredag nyt tiltag 21.10. efter fredagsbaren.

GH: legedagen gik fint, gentages 23. 8.22. Influenza vaccinationsdatoerne endnu ikke modtaget. Power Break, Georg Julin og Livstestamente planlagt til efteråret.

LE: 3 film og 4 foredrag planlagt til efteråret.

LT: Møde afholdt i café, reception og rengøring med mange emner på fx Hvad kan vi gøre for de folk der sidder længe og venter på flextrafik?


  1. Orientering fra Anette:

June Karlsen har været deltidssygemeldt og med fuldtidssygemelding forude; svært at få vikar.
Brug af kasseapparat i cafeen til ex kopier, betaling med kort til alle arrangementer i receptionen, emnet tages op senere.

Der er mulighed for et møde med Simon fra Iadvice (kasseapparat)

Ønske om, at ved større arrangementer, at der gøres opmærksom på dette i receptionen i forhold til ekstra blade + velkomstmapper.

Billetsalg via nettet: mange udfordringer; men Hans Henriksen arbejder på sagen.

Økonomi 2023, meget færre motionsindtægter. 1. juli opkrævet: 154 motionister x 400 kr. = 62.000 kr. I 2019 indtægt på motion: 104.000 kr.


  1. I første omgang afslag på ændring af hæk, men der skal søges igen til september med samlet ønske om ændringer i udendørsarealerne.

  2. Åbent Hus-arrangementet i september, ansvarlige AO, KL og HC.

    9: Mødet 24. november for tovholdere og frivillige kl. 10-12. Emner? Fx Hvordan sikrer vi kontinuitet og stabilitet i vores aktivitetstilbud? Hvordan undgår vi aktiviteter må lukke når tovholdere stopper? Tovholderhåndbogen

    Evt:
    Christina Thorholm kommer til møde i GC 9.08 kl. 16 ang. vores udvidelsesønsker. EI, LN, AH deltager - så mange som muligt er godt.
  3. Huskelisten, mødeevaluering, ordet frit m.m. blev ikke nået grundigt.

    11. Næste møde nr. 6, torsdag d. 1. sep. 2022

 

 

 

 

 

 

Tilbage til toppen