Skip to main content

Bestyrelsesmøde nr. 11 den 2. februar 2023

Bestyrelsesmøde nr. 11

 

 2. feb. 2023

Referat

Tilstede: Anette Høyer (AH), Lone Nielsen (LN), Kirsten Larsen (KL), Alice Olesen (AO), Hans-Christian Jacobsen (HC), Erik Ingerslev (EI), Grete Holmer (GH), Knud List Larsen (KLL), Lene Tronier (LT) og Else Flydal referent.

Afbud: Lauritz Ehlers (LE) og Annette Deleuran (AD)

Referat

  1. Præsentation af dagsorden

 

  1. Referat fra møde 10 godkendt

 

  1. Formanden informerer

                    

      • Behov for budget at styre efter, budgetgruppen LE, HC, AO, AH og EI har holdt første møde.
      • Fjernelse af hække, der er indhentet tilbud fra en gartner.
      • Skur ombygges til pavillon. Niels Lang har udarbejdet forslag. Kommunen vil betale for materialer til renoveringen, eksklusive vinduer og døre. Fonde søges, der er modtaget 56.000 kr. fra Velux fonden.
      • Vellykket besøg fra Dragør aktivitetshus, som er organiseret anderledes end vi er i GC. Pjecer fra Dragør udleveret.

 

  1. Generalforsamling 2023

 

      • Formandens beretning er tilrettet med bestyrelsens kommentarer så det nu er bestyrelsens beretning.
      • Forslag til vedtægtsændringer skal sammen med kandidatlisten til bestyrelsesvalget offentliggøres 14 dage før GF på opslagstavle/infotavle i GC. Medlemmer kan sende forslag ind senest 3 uger før GF.
  • Medlemskab for personer boende udenfor Hillerød Kommune kan accepteres, hvis personen deltager i en aktivitet fx gospelkoret. Vi har 55 medlemmer fra andre kommuner ud af centrets nu 1362 medlemmer.
    Folk der fraflytter kommunen tilbydes fortsat medlemskab.
    AH skal sige god for medlemskaberne og hvis det viser sig at blive (for) mange, må problematikken tages op i bestyrelsen igen.

 

 

 

  1. Orientering fra udvalg

 

LN: To tilbud modtaget på fjernelse af hæk en lille model til 20.940 kr. plus moms og et noget mere omfattende arbejde på yderligere 33.665.000 kr. plus moms. LN kontakter gartneren for at få helt klarhed over hvad tilbuddene indebærer. HC laver udkast til projektbeskrivelse (formål og indhold) til brug for udarbejdelse af fondsansøgning.
Lyset udenfor er lavet men der er stadig ret mørkt, men det er en terrasse, og ikke officielt en indgang. Ses an.
Pavillon er beskrevet under formandens afsnit.

HC: Tovholderhåndbogens 1. udgave er sendt ud og der er forbedringer der skal med i næste udgave bl.a. kravet om børneattester.


AO: Status på økonomi. AO søger mange fonde, med god hjælp af Lise-Lotte Strange.


LT: Frivillige i receptionen fryser på kolde dage. Dørene kan ikke åbnes forskudt da afstanden mellem dørene er er stor nok til dette.
Frivillige har foreslået en form for MUS-samtale, måske kan en teamsamtale gøre det og så et tilbud om at henvende sig til ledelsen ved særlige behov. Ikke muligt at bruge samme måde med MUS-samtaler i en frivillig organisation, som på arbejdsmarkedet.


GH: Christian Blaase tråd ud af Sundhedsudvalget og Kristine Blackholm kommer i stedet for.

Der er frivillige der vil starte en meditationsgruppe.
Faldkonsulent Julie fra kommunen kommer 21.03 kl. 10-12 og underviser i forebyggelse af fald.

Brohuset har vi endnu ikke fået en ønsket dato for genbesøg fra.

 

Kl. Hollandsrejsen næsten udsolgt, Danmarksrejsen ikke klar endnu. Vigtigt igen at få bladet i januar, da der ellers er mange der glemmer januars arrangementer. Nytårskoncert gav for første gang underskud. Modeopvisning 22.04. og Nytårskoncert til 22.01.24 er bestilt med samme musik som i år.

 

EI: En del udskiftninger af HDMI-ledninger er foretaget. Lyd demo laves, så det bliver lettere for flere at håndtere mikrofonerne. Arrangementsblanket skal med i tovholderhåndbog 2. udgave, og blanketten bør ligge på hjemmesiden, samt kunne udleveret fra receptionen (AH lægger skemaer derned.)

KLL: Omrokering i Seniorrådet, som har fået ny formand, Niels Peter Toms og ny kasserer. Budget 80.000 kr. til Seniorrådets arbejde årligt.                                                           

                              

 

  1. Orientering fra Anette:

Økonomi, status gennemgang. 10.000 kr. i underskud sidste år, men det kan ikke forventes at der stadig kan hentes ekstrabevillinger som vi fik under coronaen, og alting stiger, så stort obs nødvendigt på økonomi. Stort problem at medlemskab ikke automatisk er blevet fornyet, det betyder et tab lige nu på 200 medlemmer. Færre motionister (172) end først antaget giver ligeledes færre indtægter.
AH har været til møde med Christian og Kristine. Kristine vil komme med til bestyrelsesmøde i april. HC opfordrer bestyrelsen til at kæmpe for at budgetterne øges. AH skal ligeledes til møde med Hella, Kristine og CGs økonomikonsulent.

AH deltager på Virksomhedsdag for den nye sektion og har fået taletid til at orientere om GC så alle kan være bekendt med tilbuddet og kunne henvise til det.

Pop-up aktivitet. Ledig tid mandag formiddag. Måske nybegynderhold indenfor noget vi i forvejen tilbyder i GC eller noget helt nyt?

Foto af medlemskort på telefonen er ok for fremvisning i centret.

Velkomstmøde for nye medlemmer skal fremover i årshjulet/kalenderen. Ah og EI finder dato og sender ud.     

 

  1. Tovholder Håndbog er drøftet                                                                                                           
  2. Ad hoc ønske om at fremføre et punkt                                                   

                     

  • Opfølgning på drøftelserne foreninger/aktivitet EI, AO og LE har fordelt aktiviteterne mellem sig, LEs skal fordeles mellem de to andre. Er hovedsagelig blevet taget ok imod.
  • Der kommer 2-4 standere til elbiler på GCs grund.
  • HC takkede af og opfordrede til forventningsafstemning til nye bestyrelsesmedlemmer.
             
  1. Løbende sager: huskelisten ajourføres

 

 

   Næste møde nr.1 torsdag d. 2. marts 2023

 

                                                          

Tilbage til toppen