Skip to main content

Bestyrelsesmøde nr. 9 den 02 november 2023

Bestyrelsesmøde nr. 9 2023

02.11.2023

REFERAT

Tilstede: Kirsten Larsen (KL), Flemming Skovbye (FS), Annette Deleuran (AD), Lone Nielsen (LN), Karsten Fog- Petersen (KFP), Knud Bille (KB), Anette Høyer (AH), Knud List-Larsen (KLL), Alice Olesen (AO) og Else Flydal (EF) referent

Afbud: Erik Hansen

  1. Præsentation af dagsorden.

 

  1. Referat møde 8

  2. Formanden informerer
    • Vores ønske om kontingentforhøjelse har været i byrådet, skal nu til Seniorrådet og Livskraftudvalget mm før det igen kommer til byrådet.
    • Ekstra velkomstmøde var foreslået fordi vi fik mange nye medlemmer, men vi kan ikke nå at afholde det inden jul.
    • Hvis ikke medlemmerne har tilmeldt betaling via betalingsservice i 2023 skal medlemskabet i 2024 også betales manuelt. Info kommer i december bladet.
    • Invitation til at komme og se Dragørs aktivitetscenter.
    • Møde med kommunen vedrørende hovedprincipper og vedtægt 14.11.23, vigtigt at alle møder op.
    • AD har fået referat fra sundhedsudvalget. Det er nyt. Bestyrelsen ønsker at referater fra udvalg fremover lagt på hjemmesiden, så andre har mulighed for at se hvad udvalget arbejder med. Dette først fra 2024.

 

  1. Generalforsamling 02.24
    • Anette Høyer har køreplan som eftersendes til BS
    • Aftalt at regnskaber og budget skal være tilgængeligt i receptionen 1 måned før GF. Budgetgruppe AO, AD og KFP
    • Kandidat liste skal ligeledes ligge i receptionen 1 måned før.
      På valg er LN, KL, AO, KB og EH.
      KL og AO genopstiller.
      LN og EH genopstiller ikke og KB har endnu ikke taget stilling.
      AD vil ikke fortsætte som formand, men vil evt. fortsætte som BS-medlem.
      Der skal laves et PR arbejde for at tiltrække nye BS medlemmer, KB laver forslag.
    • AD laver beretning som diskuteres i BS i januar og godkendes i februar. Udvalgsformænd laver beretning for deres udvalg.

 

  1. Spørgsmål fra NL og KO
    • På spørgsmål hvor der er et oplagt svar kan formanden svare uden at have fremlagt spørgsmålet i BS først.
    • Værkstedet er pt. lukket. Værkstedsgruppen er ophørt som frivillige og Værkstedsgruppen har flyttet adresse ud af GC. Dette har medført at Niels Lang har fjernet en del værktøj fra værkstedet, og har meddelt at værktøjet er værkstedsforeningens og at værktøjet returneres til GC, når værkstedsforeningen opløses, senest i dec. FS mener NL bør politianmeldes for at have stjålet værktøjet.

 

  1. Medlemsmøde 17/11
    Emner: Husk tid til at medlemmerne kan drøfte mulige emner ved bordene, hvordan synes medlemmerne værkstedet skal bruges? oplæg om bestyrelsens arbejde og søge nye folk, mail til bestyrelsens postkasse og ikke til de enkelte BS-medlemmer, nye tanker om motionen, hjemmesiden, antal deltagere til spisning er jævnt dalende hvordan kan vi gøre det bedre? Kristine Backholm’ deltager fra kl. 14 så spørgsmål ang. vedtægt og udenbys medlemmer tages når hun er til stede.

  2. Retningslinjer for rejser drøftes ikke da der er en arbejdsgruppe i gang med de spørgsmål (AO, KL, EF, GH). Accept fra BS at AO arrangerer rejse til foråret hvor AO deltager som hjælper.

 

  1. Billetbestilling
    Online booking fungerer ikke optimalt. På den måde at nogle borde meldes optaget, selvom der er tomme pladser. Det betyder usolgte billetter. Usikkert om det er fejl i systemet. Forslag om at der skal kunne bookes online aftenen før salget starter i receptionen tages godt imod og afprøves i første halvår af 2024. Lilli Hauberg, Anne Sofie Morell, AO og AH mødes omkring dette.

  2. Grupper nedsat efter seminar den 27.10
    Rejser AO, KL, GH og EF
    Ang. Værkstedet AD, FS, KFP
    Ang. Lokalebooking GH, AH, LN og Lise Lotte Stampe

Ang. Nye aktiviteter KFP, EF og AD

  1. Opslagstavle Receptionen sørger for nødvendig oprydning og nogle faste opslag fx ang. 112 flyttes til andet permanent sted.

  2. Der udsendes nyhedsbrev hver mandag. Christoffer der er kommunikationsmedarbejder i Hillerød kommune har tilbudt undervisning ang. kommunikation. Det tager vi gerne imod (KB)

  3. Billedarkiv Vores OneDrive plads er fyldt. Spørgsmål om hjemmesiden kan fungere som arkiv? Emnet tages på redaktionsmøde.

  4. Orientering fra udvalg
    AD
    hjemmesiden opdateres og layout forbedres. Det er nødvendigt at lukke helt i en weekend for implementering.
    Bladet kikkes der kritisk på for at forbedre lay out og gøre det mere levende. fx markeres vigtige ting med gult, overskrifterne fornyes osv.
    KFP har lavet udkast til skema som skal udfyldes ved ønske om at lave Pop-up aktivitet. Tages op på næste BS-møde. Det bliver hurtigt meget omstændigt.
    AO Accept af at BS betaler 562,50 kr. til menyholdere der bruges til basar og åbent hus.
    AH kan inden årets udgang bede BS om max 15.000 kr. hvis beløbet mangler i driften. Hjemmesiden: Der er betalt engangsbeløb 3000 kr. til ny host, årlig udgift derefter 3006 kr. som driftsbudgettet beder om fra BS budgettet. Er tidligere bevilliget.
    KL danseforedrag udsolgt. Rejsegruppe ønskes nedsat. Booking problemer giver tomme borde, hvor man tror billetterne er solgt, men det er de alligevel ikke. Der planlægges en restaurantaften for demente og deres pårørende.
    KLL planlagt film nødvendigvis ændret til en anden film, Kysset af Bille August.
    GH vaccinationer er overstået, erfaringer samles til brug for næste år. Sundheds Basar afholdt med skuffende fremmøde udefra trods massiv markedsføring. Arbejdsgruppe med nye tanker om brug af motionsrum i gang.
    FS det fungerer godt med skemaet til teknikafdelingen inden et arrangement.

    Seniorrådet har haft kontingentstigning i høring og mener beløbet ikke bør hæves da pensionerne jo ikke er fulgt med prisstigningerne i samfundet.

  5. Orientering fra Anette
    1496 medlemmer p.t. heraf 68 udenbys. Julegratialet, en flaske vin, gives i år uden at der sættes navn på. Gaven udleveres til frivilligmødet eller inden 15.12.

Brandtilsyn afslørede at vi ikke har aftalt et mødested. KB henter info fra brand og redning inden vi fastlægger et sted at mødes.
Når nogen falder i GC må personalet ikke hjælpe dem op men skal hjælpe dem til selv at komme op eller tilkalde hjælp.
Efterlyser budget fra BS hvert kvartal for bedre styring, med drøftelse til BS møde.

 

  1. Løbende sager
    Kuldeproblemer i reception afhjælpes med radiator og varmetæppe. Emnet slettes fra huskelisten. Ingen interesse for ekstra glasdør.

  2. Eventuelt
    Julefrokost 15.12 tilmelding og betaling til AO.
    Revidere velkomstbrev til nye medlemmer AD, LN, KB og EF

 

  1. Mødeevaluering
    Alle punkter nået!

    Næste møde: torsdag den 7. december


    11.23 EF

 

 

Tilbage til toppen