Skip to main content

Forretningsudvalgsreferat 7. januar 2021

Referat fra møde i GC,s forretningsudvalg den 7. jan. 2021.

Mødet blev afholdt via skype.

Deltagere: Alice Olesen – Lauritz Ehlers – Anette Høyer – Erik Ingerslev

Dagsorden:

  1. Generalforsamling 2021
  2. Centerblad / hjemmeside
  3. Danske Seniorer – tilbagemelding
  4. Kontingent for 2021
  5. Champagneåbning
  6. GC åbnet i påske og juli
  7. Revy 2021
  8. Opstilling af telt og div. anskaffelser

1)

På bestyrelsesmødet i december 2020 besluttede bestyrelsen at arbejde videre med gennemførelse af den årlige generalforsamling på den fastsatte dato, 26. feb. 2021. For at kunne gennemføre den i praksis, med de daværende restriktioner, skulle den henlægges til andre lokaler end vores egne i GC. Royal Stage (FrederiksborgCentret) var en mulighed mod betaling af kr. 10.000,-. Efterfølgende er nye restriktioner trådt i kraft og dermed er der ingen udsigt til at kunne gennemføre generalforsamlingen før tidligst efter påske

Forretningsudvalget besluttede derfor at meddele dette til medlemmer via hjemmeside, opslag i GC og via aviserne Hillerød Posten og FAA. Af meddelelsen vil fremgå hvilke udsigter der er til en dato for afholdelse.

2)

Centerblad for januar udgår – skal noget på hjemmesiden foregår det via AH.

3)

Tilbagemelding til Danske Seniorer om at vi er 1500 medlemmer deraf 80 % > 65 år, samt at vi gerne vil modtage 50 blade pr. mdr.

4)

Kontingent for 2021 vil blive opkrævet i løbet af jan. Kontingentstørrelse uændret.

5)

Den planlagte champagneevent ifm opstart i det nye år droppes til fordel for anden festlig begivenhed når det bliver praktisk muligt.

6)

AH spurgte ind til hvordan bestyrelse ser på at åbne GC ifm påsken og juli mdr. som sidste år. Gjorde opmærksom på at medarbejderne er positive for at holde åbent  men at det kræver deltagelse og opbakning fra bestyrelsen.

Forretningsudvalget er positive for at vi holder åbent – og ser frem til at få gang i de mange ny udendørsaktiviteter der er investeret i. Hele bestyrelsen høres på næste bestyrelsesmøde.

7)

Revyen har droppet at afholde revy i påsken som den ellers plejer. Har i stedet spurgt om mulighed for at afholde den i uge 42. Umiddelbart OK fra forretningsudvalget – men det kræver en særlig tilrettelæggelse da lokalerne forhåbentlig er i fuld aktivitet på daværende tidspunkt. AH kontakter revyen.

8)

Der er indkøbt en lang række udendørsaktiviteter via den pulje statsmidler kommunen har modtaget. Midlerne er øremærket aktiviteter der kan skabe samvær for ældre i en coronatid.

Blandt  det udstyr vi har anskaffet er et stort 4 x 10 m telt inkl gulv til opstilling på græsset langs cafeen. Teltet udstyrres med varmelamper og havemøbler. Der er indkøbt udendørsskak og bordtennisbord samt en lang række sjove udendørsspil – alt sammen noget der kan skabe sjov og samvær udendørs så flere kan forsamles i GC.

Foreløbig kan vi ikke sætte gang i noget men opstilling af telt mm planlægges af Erik der nok skal sige til så vi kan få samlet en lille flok teltrejsere.

Næste skypemøde afholdes fredag den 15. jan – har nogen noget der skal behandles / gives meddelelse om kontakter man forretningsudvalget.

Ref.: Erik

Tilbage til toppen