Skip to main content

Bestyrelsesmøde nr. 6, 6. august 2020

Torsdag den 6. august 2020 kl. 10.00 – 12.30

Referat

 

Afbud fra Anette Høyer, Erik Madsen og Annette Deleuran.

I stedet valgtes Lauritz som referent.

Der

  1. Præsentation af dagsorden

 

  1. Gennemgang af sidste referat og godkendelse

Referatet blev godkendt

 

  1. Formanden informerer

Rettede en tak til dem, der har holdt vagt i løbet sommerens ekstraordinære åbning.

Covid 19-status: Der har været forskelligt aktivitetsniveau i løbet af perioden, hvilket har gjort at belastningen på de enkelte vagter har været forskellig. Samlet kan konstateres at åbningen i juli har medført en mindre fremmøde, da bl.a. flere aktiviteter har været aflyst. Der har været lidt udfordringer med deltagelse i henholdsvis banko om torsdagen og højskolesang om onsdagen, da disse 2 aktiviteter typisk har over 50 deltagere.

De fleste aktiviteter, der har ønsket det, er startet op, dog er bl.a. kortspil og dans ikke kommet i gang.

Fra 17. august er der sommeråbning til kl. 16.00 og stadig rengøring om morgenen fra kommunen (frem til 1. oktober). Tovholdere sørger for afvaskning borde med sæbevand.

P.t. forventes en afklaring af lokalesituationen fra 12. august, hvor der holdes møde med kommunen.

Rundvisning / åbent hus udskydes indtil videre.

Lokalefordelinger 2. halvår: Normal udlejning af lokaler startes op igen. Indtil videre kan det medføre at lejere, der skal bruge A og B får C med uden ekstra beregning p.g.a. afstandskravet (eks. Bornholmerforeningen). Ældresagens mandagsmøder starter op til oktober.

Seminaropfølgning 14. august: Bestyrelsen har modtaget materiale til kommende halvdagsseminar 14. august. Hvis vi kan nå det skal vi også berøre ”Salg af egne produkter”.

Der blev nedsat en arbejdsgruppe til at forberede seminaret den 23. oktober fra 09.00 – 16.00. Gruppen består af Erik, Grete, Jytte Kronhede og Lauritz. Erik indkalder til møde.

Fondsansøgninger: Området blev kort gennemgået og det blev konstateret, at bestyrelsen har fået et bidrag på kr. 25.000 fra Bankogruppen samt at Værkstedet havde fået kr. 10.000 fra Spar Nord-fonden til bl.a. etablering af udluftning. Med hensyn til sidste punkt blev det besluttet, at formanden tager et møde med Niels Lang omkring denne gave.

Frivilligpris 2020: Der er fremsendt indstilling om Frivilligprisen.

Søndagsbanko: Skal det fortsætte? Jytte Nymark vil gerne fortsætte. Det er OK, men skal afklares med de øvrige hjælpere, ligesom præmien skal tilrettes for at det kan løbe rundt. KL taler med Jytte Nymark

Kloge m2: Der skal holdes møde med Hillerød Kommune om bedre udnyttelse af kommunens m2. Ønske fra kommunen, der ønsker en alternativ udnyttelse af de m2  der er til rådighed. Afholdes i august.

Fonde m.v.: Tilskuddet fra Sparekassen Sjælland-fonden skal afklares efter at festen er aflyst. Forskud fra Markersen vedr. mad er afregnet igen, kunstnerne kræver ikke betaling for aflysningen. Deltagergebyrer til festen er under tilbagebetaling.

 

  1. Orientering fra udvalg:

Alice

Gennemgik regnskabet

 

Lone: P-pladser er inddraget, men alternative pladser er stillet til rådighed, men dette reklamerer vi ikke med p.t. Muligheden bør omtales i september-nummeret af bladet.

 

Kirsten: Opholdet på Marienlyst havde været rigtig godt. Der blev omtalt et fælles arrangement for diverse udflugter m.v. i 2021 samt et samarbejde med Ældresagen om ture, så vi ikke går i vejen for hinanden.

Sejladsen med  sang på Slotssøen er også aflyst.

Gospel-sang: Her blev vendt alternative muligheder i forhold til GC, evt. Frederiksværk kirke.

Viseaften i september forventes gennemført ligesom modeopvisning forsøges gennemført selv om billetsalg er besværligt.

Muligt yoga-hold enten torsdag efter Zumba eller lørdag med ny instruktør Freja.

 

Lise-Lotte: Møde med redaktionen, der er utilfreds med lokalerne – evt. bruge Petunia i stedet med speciel mærkning af deres PC’ere.

Omtalte et eventuelt arrangement en fredag med platte og efterfølgende banko kl. 14.00 og derefter fredagsbar med en drink til i alt kr. 125. Vedtaget at LN og GB går videre med dette.

 

Lauritz: Omtalte at der ikke var sket noget i udvalget siden nedlukningen – og i givet fald skal have afklaret om visning af film lørdag kan lade sig gøre. Udvalget indkaldes til møde i løbet af august.

 

Grete: Der er efter planen afrejse til Jylland 17. august m/30 deltagere. Der kan kun ydes refusion til deltagerne hvis regeringen anbefaler aflysning af arrrangementet. Afbud ellers kræver en pludselig opstået sygdom. Det blev anbefalet at arrangørerne køber et nødlanger af masker.

 

Jytte: Intet nyt

 

Erik: Silas Holst-arrangement afholdes ny den 11. december. Vaccination laves fuldstændig om – med tilmelding til centret. Udvalget afholder møde med Bent P. Der vil blive arrangeret vaccination tre dage i oktober og en dag i november.

Omtalte herudover at Yvonne har forespurgt om anskaffelse af mobil Dankort-automat.

Omtalte mulig flytning af bestyrelsesmøder i oktober, november og december, intet  besluttet.

 

  1. Orientering fra Anette

 

Udgået, men flere punkter taget under Eriks punkt 3.

 

  1. Ad hoc ønske om at fremføre et punkt

 

Intet

 

  1. Løbende sager, herunder huskelisten

 

Et par enkelte ændringer tilføjet/rettet.

 

  1. Ordet frit

 

Intet noteret

 

  1. Afsluttende runde – mødeevaluering

 

Intet noteret

 

  1. Næste møde nr. 7, torsdag d. 3. september 2020 kl. 10.00-12.30

 

Intet at bemærke

 

 

 

 

Tilbage til toppen