Skip to main content

Bestyrelsesmøde nr. 10, 3. december 2020

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. december 2020

 

Afbud fra Jytte Kronhede, Erik Madsen og Annette Deleuran.

I stedet valgtes Lauritz som referent.

  1. Præsentation af dagsorden
  2. Gennemgang af sidste referat og godkendelse

Kommentar vedr. smitte med corona: Har du været i Grønnegadecentret og bliver smittet med corona bedes du kontakte enten centerleder Anette eller formand Erik Ingerslev.

Handicapscooter må godt medbringes i centret, men vær opmærksom på om der kommer skader.

Anette undersøger hvad bemærkningen omkring ”lukket torsdag” den 17. december betyder.

Ellers blev referatet blev godkendt

  1. Formanden informerer

Havde hilsner med fra Erik Madsen og tidligere formand Poul Christiansen, der begge var blevet opereret.

Erik og Anette havde haft møde med Rikke Macholm om bl.a. corona-situationen samt vendt vores tanker om udbygning. Ifølge Rikke skulle vi ikke forvente noget positivt fra kommunen før i 2024. Koda-afgift: Vi har betalt forud, men har modtaget godt kr. 8.200 retur vedr. 2020. Der er en igangværende sag i en anden kommune, som måske kan medføre, at vi ikke skal betale fremadrettet.

Danske Seniorer: Vi fortsætter medlemsskabet indtil videre i 2021.

Udbygning af centret: Der er nedsat en arbejdsgruppe med Anette Høyer, Erik, Lone og Lauritz. Der er foreløbig afholdt 1 møde. Vi skal have hørt om kommunens holdning til ændringer, hvis vi kan opnå støtte til disse fra fonde eller lignende (se også kommentaren ovenfor fra Rikke Macholm). Anette H, Alice og Lauritz holder møde med fund-raiseren i Hillerød Kommune tirsdag den 8. december.

Generalforsamling 2021: Fastlagt til 26. februar 2021. Kan p.t. ikke holdes i centret. Formanden undersøger muligheden for at benytte Frederiksborg-centret i stedet.

På valg er ifølge vedtægterne: Erik, Lone og Lauritz, mens Jytte ønsker at forlade bestyrelsen. De 2 suppleanter ønsker ikke genvalg. Vi er bundet af vedtægterne til at afholde samlet valg, selv om 1 af pladserne kun er for 1 år. Mulige kandidater blev vendt. Formanden kontakter mulige emner. Erik og Lauritz ser på mulig ændring af vedtægterne til næste bestyrelsesmøde omkring valg af bestyrelsesmedlemmer og faste udvalg.

 

  1. Orientering fra udvalg

Alice gennemgik regnskabet. Aftalt at gaven fra Banko anvendes til delvis dækning af lydanlæg. Bestyrelsens andel af julegratiale afregnes i slutningen af 2021, da der er bogført andel vedr. 2020 i år.

Lone: Plantekasser ved at være på plads.

Kirsten: Omtalte at man overvejer bustur til Tyskland eller Frankrig i stedet for flyrejse. Der arbejdes med tur på højskole ligesom sidste år. Der arbejdes med forskellige former for alternativer til fredagsbarer ligesom man overvejer fællesspisninger for borgere +60 år med mad leveret udefra. Koret er lukket ned indtil videre.  Marienlyst havde været rigtig godt. Der blev omtalt et fælles arrangement for diverse udflugter m.v. i 2021 samt et samarbejde med Ældresagen om ture, så vi ikke går i vejen for hinanden.

Lise-Lotte: Billetter i forbindelse med jubilæumslotterierne er ombyttet til arrangementer i 2021, mens gavekort til slagter skal benyttes inden nytår ellers går de til køkkenet.

Lauritz: Intet nyt – alle arrangementer er p.t. aflyst.

Grete: Ejner og Grete er i gang med at planlægge en tur med Nyborg Rejser.

Erik: Kaj Winther kommer senere i 2021 (sundhedsudvalget).

Annette fra Frivilligcenter Hillerød har rettet henvendelse omkring dannelse af Grønnegade-hold til naturtræning. Jens Jørgen blev nævnt som et muligt emne.

 

  1. Orientering fra Anette

Omtalte at motionister kan bruge lokale C efter træning mod forudbestilling i uge 51.  Gerda Caspers havegruppe kunne komme i centret, andre også have mulighed for at starte gruppe. Mulighed for kaffemøder torsdag med tilmelding via receptionen, deltagere betaler selv for kaffe og kage (Grete vil godt være ”kaffedame”). Alternativ til udenfor kunne være i cafeen.

Anette orienterede om tilbagemelding fra Christian vedr. midler fra corona-pulje: Vi forventes at få et beløb på min. Kr. 100.000 som kan dækker f.eks: sofa-cykel, dart, krolf, varme-lamper til udestue samt tæpper, udendørs bordtennis, bob, skak samt out-door fitness m.v.

Champagne til hold i januar (8.-14. januar 2021). Tider blev fordelt blandt bestyrelsens medlemmer. Anette udsender liste.

Hillerød Kommune dækker et underskud i centret på kr. 208.000.

Anerkendelse af Vibeke Lindahl er afholdt og omtale kommer i kommende blad.

Frivilligmøde i januar slettes i kalender – alternativ afholdelse i mindre grupper.

 

  1. Godkendelse af kommissorier

Annette D har gennemgået alle kommissorier og rettet stavefejl., men for en sikkerheds skyld skal hun have besked om eventuelle ændringer fra de enkelte ansvarlige. Bestyrelsen gennemgik de enkelte områder.

 

  1. Ad hoc ønske om at fremføre et punkt

Intet.

 

  1. Løbende sager

Huskelisten blev gennemgået og en ny udfærdiges som tillæg til referatet.

 

  1. Ordet frit

Intet noteret.

 

  1. Afsluttende runde - mødeevaluering

Positivt at vi nåede dagsordenen igennem i dag.

Under dette punkt blev nævnt, at vi skal huske at bruge mentorordning når der kommer nye medlemmer i bestyrelsen – og også gerne i diverse andre grupper i centret.

 

  1. Næste møde nr. 11, torsdag den 7. januar 2021 kl. 10.00 – 12.30.

 

 

 

Tilbage til toppen