Skip to main content

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3, 04.11.2021

GrønnegadeCentret

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3, 04.11.21

Tilstede: Erik Ingerslev, Kirsten Larsen, Anette Højer, Lone Nielsen, Annette Deleuran, Lise-Lotte Strange, Alice Olsen, Lene Tronier, ref. Else Flydal

Afbud: Lauritz Ehlers, Grete Holmer og Birgit Vejby

  1. Præsentation af dagsordenen
  2. Referat fra 07.10.21 godkendt
  3. Formanden informerer:
    Værtsskabskursusdag 29.10.21 er afholdt med positive tilbagemeldinger, 2. værtsskabskursusdag 12.11.21.
    Ældresagen har tidligere afholdt deres møder i GC, de mødes nu i Støberihallen, men er velkomne tilbage hvis ønsket. Andre kan bruge lokalerne her, LT kontakter Karen Blixenklubben som tidligere har vist interesse.
    Møde for nye medlemmer 14.11.21. 25 tilmeldte. Der skal orienteres bredt, både om muligheder i GC men også om frivillighed generelt (EI, KL, AH). Kaffe/kage (LLS, AO).
    IT-udvalg: Vi har haft ITsupport tidligere men aldrig et ITudvalg, EI arbejder videre med IT-support løsning.
    Fællesskabsformidling, som er formidling af aktivitetstilbud i kommunen, under ”Kom med” netværket, har vi tidligere sagt ja til at ville deltage i, EI går til møde 19.11.21.
  4. Orientering fra udvalg
    EI: Teknisk udvalg er ved at være bemandet, 1. møde endnu ikke afholdt.
    LN: Indre og Ydre Miljø, har haft byggemøde om udvidelse af GC og teltet er taget ned, kommunen er bedt om hjælp til opbevaring. Ønske om skur afventer, kan måske gå med ind under ombygningen.
    AD: Aktivitetsudvalg endnu ikke sammensat, vil lave indlæg på tovholder/frivilligmøde for at få fat i interesserede deltagere. Erfaringen er at deltagere skal ”prikkes” for at ville deltage.
    AO: Centerbestyrelsens regnskab ser fint ud bl.a. gav modeshowet pænt overskud. Bestyrelsens nye mobiltelefoner for at der skal kunne bruges mobilpay til arrangementer. Den fungerer ikke endnu, derfor intet nr. endnu.
    Der er søgt §79 midler til udstyr til Country Bandet.
    LT: Daglig drift, der har været cafemøde, der ønskes prisstigninger for at dække stigende udgifter. Der mangler folk i Cafeen, både til køkken, opvask og kasse.
    Receptionsmøde afholdt, mange modstridende ønsker og oplevelser, det har været en stresset periode for receptionen med alt for mange opgaver.
    LLS: Hjemmesiden opdateres. Der skal kunne sendes Nyhedsbreve ud, hjemmesidefolkene har været på kursus ang. dette. Usikkerhed om hvem der skal kunne sende Nyhedsbreve ud. AO deltager i redaktionen i november. Kent Hansen er ny koordinator for fotograferne. Der laves tombola med overskydende præmier fra jubilæet (AO, LLS,AD)
    KL: Arrangementsudvalget har holdt møde 08.10.21.De som arrangerer danmarksrejser, udenlandsrejser og højskolerejser mødes igen i januar. Datoer skal afpasset med Ældresagens sommerrejser. Billetter til arrangementer bliver fremover til Bordnumre, og dørene åbnes først lige før start, fordi vi gerne vil have gæsterne blandet.
  5. Orientering fra AH
    Budgetstatus udleveret. Al indkøb til cafeen er steget, derfor ønske om prisstigning.
    Borddækning til frivillig/tovholderfest vil Jytte Nymark tage ansvar for.
    Juletræet pyntes 26.11.21 kl. 14.30 af bestyrelsen.
    Gulvvask, vi mangler frivillige der kan og vil styre maskinen EI vil forsøge at finde frivillige i samarbejde med June.
    Tovholder/frivilligmøde skal have noget om Åbent Hus, julegratiale, medl. til arrangementsudvalget samt nyt fra bestyrelsen på dagsordenen.
    EF vedligeholder vægkalenderen.
  6. Ensomhedspuljen, udgifter balancerer fint med det givne beløb. Efterårets mange arrangementer har været en succes, måske kan vi bruge den nye læring når vi fremover søger fonde.
  7. Evaluering af Åbent Hus: Arrangementet kostede 20.000 kr., stort ønske at det fortsat bliver gratis for besøgende – skal på dagsordenen næste gang
  8. Huskelisten, ikke drøftet
  9. .
  10. Mødeevaluering ikke nået
  11. Næste møde 02.12.21 kl. 10 EF bestiller catering og sang
    Januar: LE
    Februar: Kirsten
    Marts: Lise-Lotte
    April: EF
    Maj: GH
    Juni: LT
    Juli: ikke møde
    August: AO
    September: EI
    Oktober: AD


 

Tilbage til toppen